Boks clinic bedrijven: betere communicatie

Praktijk case

Trots om als bokscoach een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jong talent bij Starters4Communities in Utrecht. Jongeren die duurzame impact willen maken, die de maatschappij willen veranderen door een sociaal bedrijf te starten en door innovatieve duurzame ideeën in de praktijk te brengen. Doeners i.p.v. praters.

 

Toch vindt men het lastig om stappen te zetten, om met de weerstand om te gaan, door te drukken als de kans zich voordoet. Daarom werkt bokscoaching zo goed: met de bokshandschoenen aan krijg je direct feedback op je gedrag, leer je over ingesleten gedachten én oefen je direct met nieuw gedrag. Van passief naar assertief, van vast zitten in plannen maken naar in actie komen, van gebrek aan communicatie naar meer verbinding in het team en met de klant. 

 

Info over de klant: Starters4Communities biedt trainings- en ontwikkelprogramma’s aan waarmee deelnemers worden opgeleid tot effectieve changemakers met een eigen visie. Bij hen leer je door te doen, in teams, met direct resultaat voor impactprojecten.

 

Klik onderstaand voor een afspraak.