Wat bokstherapie voor je kan betekenen

"Ric een fijn iemand om mee te praten en te boksen. Door zijn rustige en vertrouwde manier van praten is het makkelijk om mezelf open te stellen. Daarnaast komt hij met goede adviezen en 'trucs' om wat ik leer met boksen in de echte wereld te gebruiken."

Matijs (18 jaar)

 

"Het boksen doet me goed. Ik heb afgelopen weken meer rust in mijn hoofd en merk de spanning in mijn lijf beter op. Ik vind het bijzonder hoe snel dit werkt, kan nu kiezen om wel of niet te reageren op mijn stress- en woedegevoelens".

Levi (15 jaar)

 

"Ik vond het boksen met jou echt super! Zodra het privé wat rustiger is, zou Feline graag ook de rots en water training bij je volgen".

Maaike, moeder van Feline.

 

"Echt bizar hoe snel je mij door hebt! Eén keer boksen met jou en ik snap mezelf nu al beter, thx!"

Berre (17 jaar).

 

"Echt een aanrader om jezelf beter te leren kennen. Kies je altijd de aanval of de verdediging en wat zegt dit dan over jou? Ik wist niet dat je dit uit boksen kon halen." 

Monique, manager jeugdhulp. 

 

"Ric zorgt altijd voor een veilige situatie. Elke sessie leer je weer iets nieuws, of geeft hij je een nieuwe kijk op datgene wat op dat moment de aandacht nodig heeft, en laat je dat daarna op een speelse manier ervaren in de vorm van boksen."

Thijs (18 jaar)

 

"Ik vond de lessen met Ric heel leuk. Ik heb veel geleerd, ik kan nu beter focussen en voel mij rustiger. Daardoor slaap ik nu ook beter. Ik vond het boksen super leuk om te doen en het was heel gezellig"

F.  (11 jaar)

 

"Was echt een leuke/ goede workshop Ric! Ik heb mijn collega's zo beter leren kennen en 'constructieve' klappen mogen uitdelen en incasseren ;-) "

T. (Deelnemer teamcoaching)

 

"De uitleg en de oefeningen van bokstherapeut Ric Houwen zorgde voor hilariteit, ademnood en mooie inzichten met betrekking tot afwachten en ruimte innemen. Interessant om te zien dat
een sport als boksen zoveel mogelijkheden oplevert om op te reflecteren. Ook geschikt voor
ouders bevonden!"

Ouderraad Feniks Ontwikkelingsbegeleiding 

 

"Ik denk dat de boks sessie heel erg heeft geholpen om mijn emotionele rugzak wat te legen, waardoor het makkelijker is om het verleden achter me te laten, en me beter te kunnen richten op de toekomst. Dus nog dankjewel daarvoor!" M. (19 jaar)

 

Zie voor meer referenties: https://g.co/kgs/Pi3vXs