DISC en Management drives: en nu de praktijk..!

Dieper inzicht door combinatie boksen en theorie

 

Jouw waarden,  overtuigingen en drijfveren....om die dieper te onderzoeken is een gedragsanalyse zoals DISC en Management Drives soms zinvol. Je snapt dan beter waar je gedrag vandaan komt, wat je belangrijk vindt, waarom je op altijd zo reageert en waarom anderen zo op jou reageren. Als je bijvoorbeeld nogal direct communiceert, dan kan het handig zijn om daarmee rekening te houden in de communicatie. Daardoor kun je bewuster en vaak betere keuzes maken. 

 

Onderzoek wijst uit dat de meest succesvolle mensen één eigenschap delen: zelfbewustzijn. Zij zijn zich meer dan gemiddeld bewust van hun eigen drijfveren en motivatie en die van anderen. Maar hoe zit het dan met de competenties? Wat laat je in de praktijk eigenlijk zien? Hoe werken de communicatiestijlen als er druk op komt te staan?

 

Welk extra inzicht geeft bokscoaching? 

Door de handschoenen aan te trekken komen de echte competenties naar boven! Je leert hoe je je sterke kanten kunt ontwikkelen en beter kunt benutten, je leert omgaan met je beperkingen onder druk en leert je valkuilen hanteren in een 'spannende' setting, de boksing.

 

Maak een afspraak voor een maatwerkofferte.